Max Payen

Max Payen

ผู้เยี่ยมชม

titovecanna001ks@ukr.net

Zobacz, co w nowej gazetce Lidla! (27 อ่าน)

24 ก.พ. 2569 01:00

Czesc! Wlasnie przejrzalem nowa gazetke Lidla i jestem ciekaw, jakie nowosci sie pojawily. Ostatnio odkrylem swietne promocje na rozne przekaski, ktore bardzo nam smakowaly podczas rodzinnych spotkan. Naprawde warto sprawdzac, co maja co tydzien, bo mozna trafic na fajne oferty! Ktos juz moze widzial cos, co warto kupic w tym tygodniu?

31.129.78.92

Max Payen

Max Payen

ผู้เยี่ยมชม

titovecanna001ks@ukr.net

vice crufoli

vice crufoli

ผู้เยี่ยมชม

vicecrufoli@outlook.com

24 ก.พ. 2569 01:43 #1

Hej! Zdecydowanie polecam rzucic okiem na gazetka lidl. Gdy ja przegladalem, zauwazylem, ze sa teraz niesamowite promocje na swieze owoce i warzywa, co u mnie zawsze sie sprawdza, bo lubie zdrowo gotowac. Dodatkowo, trafiaja się tez rabaty na przyprawy, co jest super, gdy planujesz wieksze zakupy. Warto korzystac z tych znizek, bo mozna naprawde zaoszczedzic, a przy tym ciągle probowac czegos nowego!

31.129.78.92

vice crufoli

vice crufoli

ผู้เยี่ยมชม

vicecrufoli@outlook.com

Chris Molti

Chris Molti

ผู้เยี่ยมชม

MoltiChris@proton.me

24 ก.พ. 2569 02:43 #2

<span style="font-size: 10pt;" data-sheets-root="1">Zauwazylem, ze Lidl staje sie coraz bardziej popularny wsrod osob szukajacych dobrych promocji. Ciekawe, jak wiele osob dyskutuje o swoich znaleziskach i poleca konkretne produkty. Zmieniajace sie oferty sprawiaja, ze zakupy moga byc ekscytujace! Niezaleznie od tego, czy to jedzenie, czy artykuly gospodarstwa domowego, czasami mozna znalezc prawdziwe perelki, ktore dopelniaja codzienne zakupy. To swietny sposob, by byc na biezaco z nowosciami!</span>

31.129.78.92

Chris Molti

Chris Molti

ผู้เยี่ยมชม

MoltiChris@proton.me

ตอบกระทู้